Specials

LifeDesign

Persoonlijke groei is jezelf leren kennen. Wat zijn je sterkte punten, waarin excelleer je, wat is je weerstand en wat zijn je valkuilen? Persoonlijke groei is inzicht krijgen in wat je (anders) moet doen om je dromen en doelen te verwezenlijken. De gebeurtenissen en ervaringen in je leven helpen je groeien. En hoe bewuster je in het leven staat, hoe makkelijker je dit gebruikt voor persoonlijke ontwikkeling. Naarmate je bewuster wordt van je kunnen, neemt je persoonlijke groei, sneller en gemakkelijker toe.

Schuiling Consult helpt je - met de vierdaagse training 'LifeDesign' in Portugal - bij het versterken van je persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van wens of (hulp)vraag geeft Schuiling Consult je de handvatten waardoor je authentiek leert handelen en gemakkelijker tot het nemen van beslissingen komt. Wie ben ik | Wat kan ik | Wat wil ik | Wat is mijn actieplan zijn de vier pilaren waaruit de training bestaat. 

Voor wie

LifeDesign is voor hen die niet meer zeker weten of de ingeslagen weg wel de goede weg weg is; zij die onzeker zijn of dàt wat ze doen wel datgene is wat ze écht willen. Maar LifeDesign is ook voor hen op zoek naar reflectie en daarbij de confrontatie met zichzelf niet schuwen. LifeDesign geeft weer richting aan je leven, jouw leven.

Meer weten? Download dan de brochure en meld je vervolgens voor de vierdaagse training die gehouden wordt van maandag 19 oktober tot en met 22 oktober in het Portugeese Quinta do Paraiso te São Teotonio.

Schuiling Consult 

Aanmelden?