Zo gaan we het doen! Inleiding

30

nov.

We gaan verschillend om met het maken van beslissingen. De één baseert zich op intuïtie, de ander juist op ratio. Sommigen stellen de beslissing uit. Ze vragen meer informatie op; willen de mening van alles en iedereen weten en twijfelen continu. En krachtige leiders? Dat zijn effectieve beslissers. Zij beseffen zich dat gemaakte beslissingen niet altijd de beste zullen zijn maar weten dat het uitstellen of niet maken van een beslissing óók een beslissing is.

Lees verder


DE 10 EIGENSCHAPPEN WAAROVER GOEDE MANAGERS BESCHIKKEN. HEB JIJ HET IN JE?

21

nov.

Veranderingen van taken en werkzaamheden zijn niet alleen voorbehouden aan de medewerkers op de werkvloer. Ook managers zijn continu aan verandering onderhevig. Veranderingen in de manier waarop ze leiding geven en veranderingen in de manier waarop ze (authentiek) leiderschap behouden. Wat nu volgt zijn de tien eigenschappen waarover managers moeten beschikken. 

Lees verder


WORD EEN KRACHTIG LEIDER. 5 VAARDIGHEDEN

10

nov.

Om meteen met de deur in huis te vallen; een krachtig leider word je niet zomaar. De vijf vaardigheden waarover je als leider moet beschikken, zullen je niet aan komen waaien. Het vergt hard werken en doorzettingsvermogen om de persoon te worden die in elke situatie het hoofd koel houdt, de lijnen uitzet en pro-actief handelt.

De 5 vaardigheden waarover een krachtige leider beschikt en die ik aan zal stippen zijn: zelfreflectie, pro-actief handelen, doelgerichtheid, passie en durf. 

Lees verder


WORD EEN KRACHTIG LEIDER. INLEIDING

03

nov.

Krachtige leiders laten een krachtige indruk achter. Zodra ze een ruimte binnenlopen is de aandacht meteen op hen gevestigd. Zelfverzekerd en doelgericht is de manier waarop ze bewegen. Ze weten wat ze willen en ze weten exact hoe ze het willen.

Lees verder