Zon en bezinning

Zon en bezinning

De zomervakantie is voor veel mensen een moment van bezinning. Liggend op het strand of aan de rand van het zwembad, onder de parasol met een lekker verkoelend drankje in de hand…… het zijn van die momenten dat men tijd heeft om terug te kijken op het afgelopen jaar. Heb je tijdens de zomervakantie nagedacht over je werk? Werd je van deze gedachte gelukkig of ontstond er een lichte vorm van paniek of twijfel? Ben je tot de conclusie gekomen dat alles prima verloopt of bekroop je het gevoel dat het tijd is voor verandering? Veel mensen nemen zich tijdens de vakantie voor om in het dagelijks leven de nodige veranderingen aan te brengen, maar voor velen is het moeilijk een nieuwe stap te zetten. Onzekerheid over een nieuwe baan, de hypotheek die moet worden afbetaald en misschien wel de status die men heeft op basis van hun werk. Mensen die de uitdaging wel aangaan, komen er vrijwel altijd beter en gelukkiger uit.

Behoor je tot degenen die wél een nieuwe stap in hun leven wil maken en wil je dit niet langer uitstellen? Maak dan kennis met “ LifeDesign Portugal” een uniek coachingsprogramma van Schuiling Consult. Het programma maakt inzichtelijk wat je het liefst wil doen, waarin je kracht schuilt, waar u energie van krijgt. Tevens reikt het programma je de mogelijkheid om met je ontwikkel c.q. verbeterpunten aan de slag te gaan, zodat niets je in de weg staat om je dromen te realiseren!

Waarom Portugal? Onze prachtige locatie in Portugal is de juiste omgeving voor reflectie en actie. Omdat het je de noodzakelijke rust en de ruimte biedt om de aandacht volledig op jezelf te richten. Je komt dichter bij jezelf. Je kunt nadenken en daadwerkelijk tot actie overgaan. Dit kan het beste in een omgeving waar je tot rust komt en de hectiek en de druk van alle dag achter je laat. Dus volledige aandacht voor jezelf!

Geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie en meld je direct aan!